EDS Music heeft zeer ruime ervaring in het produceren van orkestbanden. Al vele zangers, zangeressen en gezelschappen treden met veel succes op met onze orkestbanden of hebben deze gebruikt voor cd-opnamen. Jarenlang produceerden wij wekelijks de orkestbanden voor het programma Kopspijkers (VARA) en Koppensnellers (Tapla), maar ook voor o.a. Henny Huismans Soundmixshow, Starmaker, Popstars, Koefnoen, Idols.

Ook in het theater zijn al diverse topproducties door ons van orkestbanden voorzien, waaronder "Lang en Gelukkig" (Ro-Theater), "Moord in de Kerststal" (Ro-Theater), "Sneeuwwitje van Oranje", "Alex in Winderland" en vele andere producties. Voor de musicals "Sweeney Todd" en "Little Shop of Horrors" hebben wij ook ALLE orkestbanden geproduceerd. Deze zijn aanvraag beschikbaar. 

Diverse orkestbanden die in het verleden al zijn geproduceerd, zijn te koop in onze online shop.
Ben je op zoek naar een titel die niet in de lijst staat vermeld? Laat het ons weten. Het updaten van de lijst gebeurt namelijk niet dagelijks, dus het zou voor kunnen komen dat we de gezochte orkestband toch in huis hebben.
Mocht dat ook niet het geval zijn, dan kunnen wij deze op verzoek alsnog produceren. 

Wij produceren orkestbanden op 2 verschillenden manieren:

  • Alle instrumenten worden opnieuw ingespeeld.
    Dit is de methode voor het produceren van een professionele orkestband, waarbij we de orkestband op alle mogelijke manieren naar wens kunnen aanpassen. Een andere toonhoogte, wel of keen achtergrond koor, ander tempo, andere lengte of stijl,....of bijna exact gelijk aan het origineel..... het is allemaal mogelijk.
  • De leadzang wordt gefilterd.
    Dit is een voordelig alternatief dat niet geschikt is voor professioneel gebruik, maar wel ter ondersteuning tijdens bruiloften, partijen, verjaardagen, etc..... Het resultaat van het filteren is per song verschillend. In de meeste gevallen blijf je wel iets van de originele stem horen en andere instrumenten worden soms meegefilterd. Achtergronkoortjes blijven bijna altijd hoorbaar.  

 

Beluister hier enkele demo's (het laden kan even duren).

 

Copyright EDS Music - Alkmaar - www.edsmusic.nl - Tel: (072) 562 52 14

Copyright EDS Music - Alkmaar
www.edsmusic.nl - Tel: (072) 562 52 14

 

Designed by EDS Music