EDS Music produceert voornamelijk jingles op maat. Dit in tegenstelling tot de vele andere producenten die werken met complete pakketten uit het buitenland die worden 'gecustomized'. Dat zogeheten customizen beperkt zich dan vaak alleen tot het aanpassen van de tekst. 
Wij werken dus niet met standaard Amerikaanse pakketten waar een Nederlandse tekst ingezet wordt, maar produceren vrijwel alles in eigen studio.

Bestel hier je jingles online!

Omdat alles in eigen studio wordt geproduceerd, kunnen we ook alles aan de jingles aanpassen. Van één basisjingle kunnen we bijvoorbeeld meerdere mixen maken, waardoor de gebruiker meteen beschikt over verschillende variaties. Een eerder door ons geproduceerde jingle kunnen we eenvoudig in een ander jasje steken. Zo hou je wel de herkenbaarheid, maar bied je de luisteraar wel de nodige afwisseling.

Stemmen
Jingles zijn er in verschillende soorten en maten. De meest eenvoudige is de gesproken jingle. Maar ook hierin bieden we variatie. Om te beginnen heb je de keuze uit mannenstemmen en vrouwenstemmen. Binnen deze hoofdcategorieën is er ook weer keuze uit verschillende stemmen en dan is daar weer de nodige variatie denkbaar in de wijze waarop de tekst wordt ingesproken.
Gelukkig kunnen wij met je meedenken en adviseren over welke stem bij welke jingle past. 

Effecten
Als een jingle méér moet doen dan alleen maar informatie verstrekken (naam van radiostation, programma, presentator), doen we ook méér dan alleen inspreken. We voegen dan extra effecten toe aan de stem. Soms valt dat nauwelijks op en mis je het alleen als je het achterwege laat. In andere gevallen kunnen we de effecten uit de speakers laten knallen. Een beetje 'maximizen' voor extra luidheid, wat galm voor de ruimtelijkheid, wat echo (delay) voor de attentiewaarde of extreme magafoon, robot of andere voice-transformer effecten. Werkelijk alles is mogelijk! En dan hebben we het nog niet eens over de soundeffect gehad die we dáár weer aan toe kunnen voegen.

Sound Effects (SFX)
Met Sound Effects kleden we de jingles nog verder aan. Piepjes, lasers, zoomers, phasers, crushers, whooshes, noises, repeaters, geef het een naam...., want alles kan in de studio van EDS Music. Een combinatie van extreme effecten over de stem, aangevuld met extra soundeffects noemen we vaak een DVI, ofwel Digital Voice Identification. Wil je het wat minder 'over the top'? Kan ook! We hebben ook de alledaagse huis-, tuin-, keuken- en omgevingsgeluiden. En.... mocht het voorkomen dat we het niet hebben? Dan maken we het gewoon!

Muziek
Als een bedrijf EDS Music heet, moet er natuurlijk ook wat met muziek gedaan worden. Muziek kan bij ons bestaan uit een paar losse noten, wat losse drumsounds, maar ook een complete song over een DJ, radioprogramma of radiostation. De muziek kan gebruikt worden ter ondersteuning van gesproken tekst, maar ook als basis van een gezongen jingle.
Omdat je met muziek vele kanten op kunt, vragen we in de meeste gevallen of je een voorbeeld hebt van welke kant het ongeveer op moet gaan.

Voordelig
Bij EDS Music is ontzettend veel, misschien wel alles of anders wel bijna alles mogelijk. Practisch alles wordt in eigen studio geproduceerd. Daardoor is ook alles af te stemmen op de wensen van de klant. Regelmatig experimenteren we met nieuwe mogelijkheden.
Omdat we graag doelgericht willen experimenteren, produceren we ook de nodige jingles die we dan vervolgens gratis aanbieden. Deze kun je beluisteren en downloaden op www.gratis-jingles.nl
Wanneer we ècht de smaak te pakken hebben, bieden we via Gratis-Jingles.NL  extra voordelige jingles aan. Wanneer je je daar aanmeldt voor onze mailing, houden we je op de hoogte van onze aanbiedingen.

Copyright EDS Music - Alkmaar - www.edsmusic.nl - Tel: (072) 562 52 14

Copyright EDS Music - Alkmaar
www.edsmusic.nl - Tel: (072) 562 52 14

 

Designed by EDS Music